Unikko on lähtenyt matkaan

16 syys

Eilen pallokalusto haettiin meiltä ja se lähti kohti USAta lentorahtina. Sen pitäisi olla hyvissä ajoin perillä niin, että me noudamme sen UPS:n terminaalista Albuquerquessa 29. päivä. Siellä on tietysti vielä laitteen tullaus, mutta sen pitäisi sujua mukavasti. Emme ole ainoa ulkomaalainen tiimi fiestassa. Tapahtumaan osallistuu palloja yli 20 maasta.
Järjestäjän puolesta saamme käyttöömme Fiestan ajaksi hakuauton. Onneksi Pickupit ovat siellä sen verran runsaita, että nelihenkinen ryhmämme mahtuu siihen hyvin ja vielä pallo varusteineen lavalle.
Nyt menemme paikalle jo keskiviikkoiltana. Kun olimme siellä ensimmäistä kertaa vuonna 2008, tulimme paikalle vasta päivää ennen lentojen alkua. Tulopäivänä emme enää saaneet kaasutankkausta järjestäjän toimesta. Jouduimme tankkaamaan huoltoasemalta. Hämmästykseksemme sieltä löytyi tarpeelliset adapterit myös pallotankkaukseen. Silloin viimeistään huomasimme tulleemme oikeaan pallokaupunkiin.

Säiliöitä tankkaamassa 2008

Fiesta on kaupungissa todella merkittävä tapahtuma. Vuosittain sitä tulee seuraamaan satoja tuhansia katselijoita. Näin sillä on merkitystä myös kaupungin taloudelle.

Yksi vastaus kirjoitukseen “Unikko on lähtenyt matkaan”

  1. Jaakko Rissanen 18 syyskuun, 2011 klo 12:03 pm #

    Hyvää reissua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: