Olemme valmiina aamulennolle!

30 syys

Näyttää siltä, että tuo päivämäärä ei kulje tämän blogin kanssa yhteen. Johtunee aikaerosta ja minun rajallisista ATK-kyvyistä. Niinpä laitan artikkelin alkuun tiedon päivästä, josta kerron.

Nyt on täällä perjantai ja kellon on noin puoli kuusi iltapäivällä. Aamu alkoi puhelinsoitolla kuljetusliikkeeseen, jossa olimme pallomme nähneet. Sieltä viestittiin, että saamme pallomme ulos, kun he ovat faksanneet airwaybillin jonnekin. Tämä tosite oli meillä ja niinpä kiirehdimme heti aamiaisen jälkeen kuljetusliikkeeseen. Täällä on nyt Halloween-aika ja konttorin lattiakaivosta oli hyökkäävinään rottia, arkistokaapin laatikosta pilkotti irtojalka, hämähäkin seittiä oli kaikkialla ja isoja hämähäkkejä vaani seinillä ja katossa. Voihan tietysti myös olla ettei Halloween aika olekaan, vaan työntekijät yrittivät vain pelästyttää meidät nopeasti pois??

Meitä ennen konttorille oli saapunut jo saksalaisryhmä. Heidän kalustonsa oli ilmeisesti Kentuckyssa. Hyvällä tuurilla pallo saapuu tänään ALBQn, huonolla vasta maanantaina tai tiistaina. Tämän konttorin esimies kyllä näytti tekevän parhaansa omalta osaltaan, jotta asiat saadaan järjestymään. Meidän kalusto sen sijaan oli edelleen heidän varastossa. Faksi laulamaan ja mutaman puhelinsoiton jälkeen saimme tiedon, että pallomme voidaan luovuttaa.

Instrumentti auton lavalle

Instrumentti auton lavalle ja matkaan. Pallokentällä alkoi lentäjien ilmoittautuminen ja ennen puoltapäivää piti vielä keritä tankkaamaan kaasusäiliöt, jos mieli tankata ne Fiestan piikkiin. Ensin katsomaan turvallisuusvideo http://www.balloonfiesta.com/pilots-and-crew#vids Katsoimme koko teamin voimin pilottivideon ja sen jälkeen pääsimme varsinaisesti ilmoittautumaan. Täytyy nostaa hattua (Linnan Pallon lippalakki), yli 550 lentäjää ilmoittautuu kahden päivän aikana ja homma sujuu todella hyvin. Tämä ei tarkoita huitaisemalla, vaan erittäin asiallisesti ja ystävällisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä lentäjille jaettiin tarpeellista materiaalia, kuten kartat, yhteystiedot, lentäjän takki ja stetson sekä lentolaukku.

Nopean toiminnan ansiosta meille jäi kolme varttia (en tiedä mitä se on amerikan mitoissa) aikaa tankkaukselle. Kaasupaikka sijaitsee lähtökentän pohjoispäässä. Siellä on paikat noin neljälle kymmenelle tankkaajalle. Tankkausrivistön kummassakin päässä on säiliöautot ja putkistossa riittää painetta. Meidän kolmen 30 kg:n (66,14 paunaa) säiliön täyttäminen kesti noin 10 minuuttia.

Instrumentti nostetaan lavalta pois

Öljyt koneeseen ja laitteisto valmiiksi aamulentoa varten. Tarkistimme pallon päällisin puolin ja asettelimme sen auton lavalle.
Kaikki varusteet mahtuvat juuri auton kyytiin. Tässä vaiheessa kello lähenteli yhtä iltapäivällä. Meille jäi hyvin aikaa pienille ostoksille alueen teltoissa. Nyt olemme valmiina aamulennolle, illalla käymme vielä syömässä hyvin. Toivottavasti keho alkaa ymmärtämään nykyisen aikataulun ja yöuni on hyvää.

2 vastausta kirjoitukseen “Olemme valmiina aamulennolle!”

  1. Kaija 1 lokakuun, 2011 klo 1:23 am #

    Seuraatteko U.S. Mountain aikaa? Se näyttää tätä kommenttia kirjoitettaessa ”Fri 7:20 pm” – laitoin seurannan koneelleni, jotta olisin perillä siitä, mikä aika teillä siellä on :). Aika monista kommelluksisgta huolimatta olette saaneet kaiken valmiiksi tosikoitoksia varten. Onnea toimillenne!

    Suomessa on nyt lauantai aamu ja kello 4:23.

  2. Kaija 2 lokakuun, 2011 klo 8:13 am #

    Tunnelma välittyy kuvauksesta erittäin hyvin. Kuin olisi itsekin paikan päällä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: