Toinen massalähtö ja nightglow

3 Lok

Sunnuntai valkeni jälleen täydellisen lentosään vallitessa. Saimme pariksi päiväksi vahvistusta joukkoomme, kun pallolentäjän tytär Emma Abendstein liittyi joukkoomme. Hän toimi meillä aamulennon dokumentoijana ja saattekin nauttia Emman ottamista kuvista.

Aamulla yli viisisataa palloa lähti kentältä kahdessa aallossa. Lauantaina olimme ensimmäisten joukossa ilmassa, mutta tänään jäimme toiseen aaltoon. Näin pystyimme hyvin ihastelemaan pallojen nousua ja tehdä rauhassa valmistelut. Lentosuunta oli aika lailla lauantain kaltainen, lähes täydellinen boksi. Aivan pinnassa lennettiin etelään ja jo muutaman sadan metrin korkeudessa mentiinkin pohjoiseen. ALBQ on muuten korkealla, lähtökenttä sijaitsee noin 1500 metrin korkeudella merenpinnasta. Tämä täytyy huomioida pienen pallomme lastauksessa. Täällä lennämme pilotin ja vain yhden matkustajan voimin. Tämä on muutenkin hyvä järjestely, autoon jää kaksi henkilöä, joista toinen ajaa ja toinen suunnistaa. Tämän päivän lennon pituus oli tunti ja viisi minuuttia.

Illalla olimme mukana nihtglowssa. Siinä palloja pidetään maassa pystyssä auringonlaskun jälkeen ja polttimia käytettäessä pallot ovat kuin valtavan suuria lamppuja kentällä. Illalla oli kohtuullisen kova tuuli ja tämän vuoksi tästä meillä ei ole valokuvia, koko teami joutui pallotöihin.

Unikko on saanut erittäin hyvän vastaanoton yleisön joukossa. Pallon kauneutta on kiitelty paljon.

Huomiselle aamulle (maanantai) on luvassa vielä kohtuullista säätä, mutta sen jälkeen sää saattaa heiketä. Saas nähdä kuinka päästään lentämään?

Seuraavassa jälleen diashow tämä päivän lennosta, mukana on paljon muotopalloja.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Yksi vastaus kirjoitukseen “Toinen massalähtö ja nightglow”

  1. Kaija 3 lokakuun, 2011 klo 9:27 am #

    Jälleen tunnelmaan pääsee mukaan hyvin. Muotopallot ovat tosi söpöjä, kuten kukat, mehiläiset ja perhoset – Darth Vader sen sijaan pelottaisi, jos vastaan tulisi 😀

    Tuo boksi on mielenkiintoinen ilmiö. Hyvällä tuurilla pääsee takaisin lähtöpaikalle 🙂

    Harmittaa night-glow’n puolesta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: