Kotona Suomessa jälleen…

23 Hel

Näin on tapahtuma ohitse ja olemme jälleen kotona. Manilassa lentokentällä oli mielenkiintoinen tilanne. Lentokoneemme oli suunniteltu lähteväksi Manilasta aamulla viiden aikaan. Menimme kentälle ajoissa, eli kello kolmeksi. Check in-jonossa odotellessamme huomasimme, että jono kyllä liikkuu hitaasti, mutta se taitaa vain tiivistyä. Tiskeillä laukut eivät siirry mihinkään. Niinpä pian tuli ilmoituskin, että Cathay Pacificin tietokoneet ovat jumissa. Check in-tiskin virkailijat tekivät käsin kaikki työt, laukkujen tagit he kävivät hakemassa jostain muualta. Näin siinä sitten kävi, tasan kahden tunnin kuluttua meillä oli boarding passi Hongkongiin saakka, laukut oli kyllä selvitetty Helsinkiin saakka. Täytyy antaa kenttävirkailijoille täysi kymppi hommasta. Minkäänlaista paniikkia ei ollut nähtävissä, hommaa vain tehtiin. Kone oli kyllä lähdössä sitten tunnin myöhässä, mutta meidän vaihtoaikamme olivat riittävän pitkät, ettei meille tullut edes kiirettä Hongkongissa. Siellä saimme boarding passit edelleen Lontooseen ja Helsinkiin. Kotimaahan saavuimme yöllä ja edelleen kotona olimme kello yhden aikaan aamuyöstä. Kun ikää tulee, alkaa matkustaminen väsyttämään. Perillä on mukava olla, mutta tuollainen 23 tunnin matkustaminen syö miestä lähes rotan lailla.

Filippiinien reissu oli kaiken kaikkiaan mukava. Kaksi mukavaa lentoa pääsimme lentämään ja homma toimi hyvin. Tämä oli varmaankin 18. tapahtuma, joten rutiinia oli. Tätä mainostettiin 19. tapahtumana, mutta 13 kerta oli jätetty välistä, peräkkäisinä vuosina oli 12. ja 14. fiesta.

Kalusto ei ole vielä saapunut takaisin Suomeen, eiköhän se tällä viikolla tule.

Olemme tehneet kaksi videota reissusta. Ne on nähtävissä täällä, https://www.youtube.com/user/LinnanPallo

Kun menee katsomaan meidän tekemää videota, niin sitten oikeassa reunassa näkyy linkkejä muihin tapahtumasta tehtyihin pätkiin, kannattaa käydä katsomassa.

Tämä tällä kertaa, näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: